Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Refresh

HAVO eindexamen Kunst was moeilijk

Vraag 14 was stom

De examenklachtenlijn van het Landelijks Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is maandag rond het middaguur geopend en meteen kwamen er al de nodige klachten binnen over het havo-examen Kunst. “De scholieren vonden het toch wel erg moeilijk en het lijkt er op dat vraag 14 niet aansluit bij de leerstof”, aldus een woordvoerster van het LAKS. Bij het LAKS kunnen eindexamenleerlingen terecht met klachten en opmerkingen over de examens. 

Maandag zijn de eindexamens begonnen voor zo’n 198.000 scholieren op het vmbo, de havo en het vwo.

Vorig jaar werd de examenperiode opgeschrikt door de grootste fraude ooit: het vwo-examen Frans lekte uit en werd daarop uitgesteld. Niet veel later bleek dat uit een Rotterdamse middelbare school 27 examens waren gestolen.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.